Кафедра СП — одна з найпрестижніших кафедр КПІ ім. Ігоря Сікорського, яка першою в Україні розпочала підготовку фахівців з комп'ютерних систем проектування у 1972 році. Кафедра СП здійснює підготовку фахівців для науково-дослідної, проектної і організаційно-управлінської діяльності у галузі застосування сучасних інформаційних технологій у проектуванні найрізноманітніших об'єктів штучного середовища людини і інформатизації функціонування організацій та установ.

Новини > Новини > Запрошуємо студентів на серію вебінарів від lifecell
Запрошуємо студентів на серію вебінарів від lifecell

Вебінар від lifecell

lifecell – український діджитал-оператор, що надає справжню свободу спілкування. За допомогою доступного високошвидкісного мобільного Інтернету lifecell відкриває сучасні можливості мобільної комунікації для всіх категорій користувачів незалежно від віку чи знань технологій.

Методологія Agile :

Спікер: Дмитро Аношенко – Інженер, прихильник гнучких методів розробки, Product owner для внутрішнього продукту компанії lifecell

Про базові принципи методології Agile, як методологія Agile використовується на практиці, що з цього виходить та чому ця методологія допомагає досягати результатів.

Коли – 29.10.2020 (перенесено з 26 на 29), о 16:00 за посиланням.

Чому важливо робити продукт, а не задачі

Спікер: Дмитро Аношенко – Інженер, прихильник гнучких методів розробки, Product owner для внутрішнього продукту компанії lifecell

Про Cinefin framework та науковому обґрунтуванні, чому продукти вигідніше робити, аніж задачі.

Коли – 05.11.2020, о 16.00 за посиланням.

Time management та персональна ефективність

Спікер: Олеся Цимбал – провідний спеціаліст програм розвитку талантів lifecell

Олеся розповість, що таке персональна ефективність та які фактори впливають на нашу ефективність та бажання; поділиться знаннями, як побудувати дорожню карту руху до мети; розповість про методи управління потоком справ. Багатофункціональність – це добре чи погано і як цим керувати?

Коли – 12.11.2020, о 16.00 за посиланням.


У разі технічних проблем з підключенням звертатися +38 063 210 3946